Ing. Daniela Chamoutová a kolektiv autorů
Praha: NÚV, 2017.
Materiál obsahuje důležité a dostupné informace o počtech nově přijatých žáků a absolventů škol, o jejich připravenosti a úspěšnosti při přechodu na trh práce, popřípadě do dalšího vzdělávání, o tom, jestli absolventi skutečně v oboru pracují apod., pro zvolené odvětví, zde konkrétně pro odvětví GASTRONOMIE.
Vzhledem ke svému charakteru by tato publikace měla sloužit především představitelům MŠMT, MPSV a krajských úřadů, zástupcům zaměstnavatelů v gastronomii a hotelnictví, členům oborových skupin a sektorových rad pro gastronomickou oblast ad.
F-9.0.122_Absolventi_strednich_skol_a_trh_prace__odvetvi_GASTRONOMIE.pdf
Kliknutím na tuto ikonu si můžete publikaci ve formátu PDF buď otevřít nebo uložit. Pokud nemáte Acrobat Reader, lze jej získat zde.