Přeskočit navigaci

Porovnání oborů

Škola
Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga
Adresa
U Klafárku 1685/3, Žďár nad Sázavou, 59101
Typ školy
střední škola, církevní
Ubytování
lze zajistit, cena 2000 Kč/měs.
Velikost školy
SŠ 151 - 200 žáků
Škola je vybavena pomůckami pro žáky se zdravotním postižením
ne
Bezbariérové prostředí školy
je zajištěn bezbariérový přístup

Informace o oboru:

Obor vzdělání (RVP)
Cukrář
Kód oboru (RVP)
29-54-H/01
Školní vzdělávací program
Cukrář-výroba
Zaměření
L0+H
Skupina oborů
Potravinářství a potravinářská chemie
Přihlášených / přijatých
30 / 25
Plánovaný počet přijímaných
25
Požadovaný prům. prospěch ze ZŠ
Forma studia
Denní
Délka studia (v letech)
3,0
Školné (Kč/rok)
0
Začlenění ZTP studentů
Sluchově

Informace o přijímacím řízení:

Jednotná příj. zkouška
nekoná se
Přijímací pohovor
ano
Přijímací zkouška
ne
Další kritéria přijímání
bodové hodnocení prospěchu
Termíny školních a talentových přijímacích zkoušek
viz web školy
Termíny jednotné zkoušky
Test všeobecných znalostí
ne
Test studijních předpokladů
ne
Psychologický test
SCIO test
Talentová zkouška
ne
Praktická zkouška
ne
Zkouška z českého jazyka
ne
Zkouška z matematiky
ne
Zkouška z cizího jazyka
ne
Zkouška z fyziky
ne
Zkouška z chemie
ne
Zkouška z biologie
ne
Zkouška z hudební výchovy
ne
Zkouška z výtvarné výchovy
ne
Zkouška z dějepisu
ne
Zkouška z jiných předmětů
Přípravné kurzy / zk. nanečisto
ne

Informace o výuce:

Počet povinných cizích jazyků
2
Nabízené jazyky
A, N
Možnost stipendia
ne
Výuka fiktivních firem
ne
Zahraniční pobyty či stáže
ne
Část OV probíhá v reálném pracovním prostředí
ne
Výuka CAD nebo CAM
ne
Příprava na zkoušky podle NV 194/2022 Sb.
ne
Certifikát ECDL
ne
Certifikát CISKO
Svářečský kurz
ne
Příprava na SZ z psaní na klávesnici
ne
Příprava na SZ zpracování textu na PC
ne
Příprava na SZ z cizího jazyka
ne
Autoškola
ne
Místo výuky oboru
výuka oboru probíhá v sídle školy

Zpět