Vzdělávací program: 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin
Obor vzdělání: 29-41-N/.. Potravinářství
Škola: Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská, Štěchovice 4176, Kroměříž
Učební plán
UČEBNÍ PLÁN |
||
Název vzdělávacího programu |
Kód a název oboru |
Forma |
TECHNOLOGIE A HYGIENA POTRAVIN |
29-41-N/.. Potravinářství |
Denní |
|
Názvy vyučovacích předmětů |
Celkové týdenní hodinové dotace za vzděláváním |
Celkové hodinové dotace |
||
Povinné předměty |
|
|
|||
Cizí jazyk – anglický, německý * |
12 |
188 |
|||
Tělesná výchova |
6 |
96 |
|||
Chemie obecná a anorganická |
3 |
48 |
|||
Chemie organická |
3 |
48 |
|||
Analytická chemie |
6 |
96 |
|||
Laboratoř analytické chemie |
6 |
96 |
|||
Fyzikální chemie |
8 |
120 |
|||
Analýza potravin * |
15 |
230 |
|||
Chemie potravin a biochemie |
6 |
94 |
|||
Biologie |
7 |
112 |
|||
Obecná mikrobiologie |
2 |
32 |
|||
Laboratoř mikrobiologie |
3 |
48 |
|||
Mikrobiologie potravin * |
18 |
280 |
|||
Anatomie a fyziologie člověka |
3 |
48 |
|||
Výživa člověka |
2 |
32 |
|||
Základy technologie potravin |
8 |
128 |
|||
Technologie a hygiena potravin * |
16 |
248 |
|||
Základy potravinářské techniky |
6 |
96 |
|||
Potravinářská technika |
10 |
154 |
|||
Základy toxikologie a ekologie |
2 |
32 |
|||
Technologie nakládání s odpady |
2 |
32 |
|||
Ekonomie a ekonomika |
3 |
48 |
|||
Podniková ekonomika |
3 |
48 |
|||
Podnikové účetnictví |
3 |
48 |
|||
Marketing a management |
3 |
48 |
|||
Informační a komunikační technologie |
8 |
128 |
|||
Dílenská a laboratorní praxe |
6 |
96 |
|||
Provozní praxe |
12 |
186 |
|||
Odborná praxe (3 v době školních prázdnin) |
22,53 |
3603 |
|||
Absolventská práce |
10 |
150 |
|||
Povinně volitelné předměty |
|
|
|||
Anglická - německá konverzace |
6 |
92 |
|||
Celkem |
198+22,53 |
3102+3603 |
|||