Přeskočit navigaci

Vzdělávací program: 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin


Obor vzdělání: 29-41-N/.. Potravinářství


Škola: Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská, Štěchovice 4176, Kroměříž



Učební plán

denní forma vzdělávání



UČEBNÍ PLÁN

Název vzdělávacího programu

Kód a název  oboru

Forma

TECHNOLOGIE A HYGIENA POTRAVIN

29-41-N/.. Potravinářství

Denní
vzdělávání


 

Názvy vyučovacích předmětů

Celkové týdenní hodinové dotace za vzděláváním

Celkové hodinové dotace
za vzděláváním

Povinné předměty



Cizí jazyk – anglický, německý        *

12

188

Tělesná výchova

6

96

Chemie obecná a anorganická

3

48

Chemie organická

3

48

Analytická chemie

6

96

Laboratoř analytické chemie

6

96

Fyzikální chemie

8

120

Analýza potravin                                 *

15

230

Chemie potravin a biochemie

6

94

Biologie

7

112

Obecná mikrobiologie

2

32

Laboratoř mikrobiologie

3

48

Mikrobiologie potravin                      *

18

280

Anatomie a fyziologie člověka

3

48

Výživa člověka

2

32

Základy technologie potravin

8

128

Technologie a hygiena potravin       *

16

248

Základy potravinářské techniky

6

96

Potravinářská technika

10

154

Základy toxikologie a ekologie

2

32

Technologie nakládání s odpady

2

32

Ekonomie a ekonomika

3

48

Podniková ekonomika

3

48

Podnikové účetnictví

3

48

Marketing a management

3

48

Informační a komunikační technologie

8

128

Dílenská a laboratorní praxe

6

96

Provozní praxe

12

186

Odborná praxe (3 v době školních prázdnin)                                                                                                                                                               

22,53

3603

Absolventská práce

10

150

Povinně volitelné předměty



Anglická - německá konverzace

6

92

Celkem

198+22,53

3102+3603





Zpět