Vzdělávací program: 65-42-N/03 Management hotelového provozu
Obor vzdělání: 65-42-N/.. Hotelnictví
Škola: Vyšší odborná škola a Střední škola hotelová SČMSD Pelhřimov, s. r. o., Slovanského bratrství 1664, Pelhřimov
Učební plán
Týdenní hodinová dotace |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Název vyučovacích |
|||||||||||||
předmětů |
1. ročník |
2. ročník |
3. ročník |
Celkem |
|||||||||
Období |
ZO |
|
LO |
|
ZO |
|
LO |
|
ZO |
|
LO |
|
|
Povinné předměty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cizí jazyk I* |
1/3 |
ZK |
1/3 |
Z |
1/3 |
ZK |
1/3 |
Z |
1/3 |
ZK |
1/3 |
Z |
6/18 |
Cizí jazyk II |
1/3 |
ZK |
1/3 |
Z |
1/3 |
ZK |
1/3 |
Z |
1/3 |
ZK |
1/3 |
Z |
6/18 |
Cizí jazyk III |
|
|
|
|
1/2 |
Z |
1/2 |
Z |
1/2 |
Z |
1/2 |
Z |
4/8 |
Matematika |
2/1 |
Z |
2/1 |
ZK |
|
|
|
|
|
|
|
|
4/2 |
Statistika a matematické metody |
|
|
|
|
1/1 |
ZK |
1/1 |
ZK |
|
|
|
|
2/2 |
Počítačové aplikace |
1/1 |
ZK |
0/2 |
Z |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/3 |
Počítačové zpracování dokumentů |
|
|
|
|
0/1 |
Z |
0/1 |
Z |
|
|
|
|
0/2 |
Právní normy a předpisy |
|
|
|
|
1/1 |
Z |
1/1 |
Z |
|
|
|
|
2/2 |
Obchodní právo |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/1 |
Z |
1/1 |
Z |
2/2 |
Všeobecná ekonomie |
2/0 |
Z |
2/0 |
ZK |
2/0 |
Z |
2/0 |
ZK |
|
|
|
|
8/0 |
Ekonomika hotelu |
1/0 |
Z |
1/0 |
ZK |
|
|
|
|
|
|
|
|
2/0 |
Mezinárodní finance a obchod |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/0 |
Z |
1/0 |
Z |
2/0 |
Bankovnictví |
|
|
|
|
|
|
|
|
2/0 |
Z |
2/0 |
ZK |
4/0 |
Hospodářské výpočty |
|
|
|
|
|
|
1/1 |
ZK |
1/1 |
Z |
2/2 |
||
|
|
1/1 |
Z |
1/1 |
Z |
1/1 |
KZ |
1/1 |
ZK |
4/4 |
|||
Mezinárodní vztahy a instituce EU |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/0 |
Z |
1/0 |
Z |
2/0 |
Řízení lidských zdrojů |
|
|
|
|
1/0 |
Z |
1/0 |
ZK |
|
|
|
|
2/0 |
Marketing hotelových služeb a management hotelu* |
|
|
|
|
2/0 |
Z |
1/1 |
ZK |
1/1 |
KZ |
1/1 |
ZK |
5/3 |
Psychologie pro manažery |
1/1 |
Z |
1/1 |
ZK |
|
|
|
|
|
|
2/2 |
||
Hotelová korespondence |
|
|
|
|
1/0 |
Z |
1/0 |
Z |
|
|
|
|
2/0 |
Daňová soustava |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/0 |
Z |
1/0 |
KZ |
2/0 |
Podnikání v hotelnictví |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0/2 |
Z |
0/2 |
Ubytovací a technický úsek hotelu* |
1/1 |
Z |
1/1 |
ZK |
1/0 |
Z |
1/0 |
Z |
|
|
|
|
4/2 |
Průvodcovská činnost |
|
|
|
|
|
|
|
|
0/2 |
Z |
0/2 |
Z |
0/4 |
Výživa a hygiena pokrmů |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/0 |
Z |
1/0 |
Z |
2/0 |
Seminář k absolventské práci |
|
|
|
|
|
|
|
|
0/2 |
Z |
|
|
0/2 |
Odborná praxe |
3 týdny |
Z |
3 týdny |
Z |
3 týdny |
Z |
3 týdny |
Z |
2 týdny |
Z |
|
|
|
Ochrana člověka za mimořádných situací |
6 hodin |
Z |
6 hodin |
Z |
6 hodin |
Z |
6 hodin |
Z |
6 hodin |
Z |
6 hodin |
Z |
|
CELKEM PP |
10/10 |
|
9/11 |
|
13/12 |
|
12/13 |
|
13/16 |
|
13/16 |
|
65/61 |
CELKEM POČTY HODIN PP |
20 |
|
20 |
|
25 |
|
25 |
|
29 |
|
29 |
|
126 |
Povinně volitelné předměty |
4-7 |
|
4-7 |
|
2-6 |
|
2-6 |
|
0-1 |
|
0-1 |
|
|
Dějiny kultury |
2/0 |
Z |
2/0 |
Z |
|
|
|
|
|
|
|
|
4/0 |
Geografie |
2/0 |
Z |
2/0 |
Z |
|
|
|
|
|
|
|
|
4/0 |
Podniková ekonomika a účetnictví |
1/0 |
Z |
1/0 |
Z |
|
|
|
|
|
|
|
|
2/0 |
Oblasti cestovního ruchu ČR |
|
|
|
|
2/0 |
Z |
2/0 |
Z |
|
|
|
|
4/0 |
Technika v praxi |
|
|
|
|
|
|
|
|
0/1 |
Z |
0/1 |
Z |
0/2 |
Technologie přípravy pokrmů |
1/3 |
KZ |
0/2 |
Z |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/5 |
Technika obsluhy služeb |
0/2 |
Z |
1/1 |
Z |
|
|
|
|
|
|
|
|
1/3 |
Speciální technologické postupy I. |
|
|
|
|
1/1 |
Z |
|
|
|
|
|
|
1/1 |
Speciální obsluha I. |
|
|
|
|
1/1 |
Z |
|
|
|
|
|
|
1/1 |
Speciální technologické postupy II |
|
|
|
|
|
|
0/2 |
Z |
|
|
|
|
0/2 |
Speciální obsluha II |
|
|
|
|
|
|
0/2 |
Z |
|
|
|
|
0/2 |
CELKEM PVP |
6/5 |
|
4/3 |
|
4/2 |
|
2/4 |
|
0/1 |
|
0/1 |
|
18/16 |
CELKEM POČTY HODIN PVP |
11 |
|
9 |
|
6 |
|
6 |
|
2 |
|
2 |
|
34 |
ZO – zimní období (semestr) LO – letní období (semestr) |
Z – zápočet, Zk – zkouška, KZ – klasifikovaný zápočet