Přeskočit navigaci
Hledat
Vše
Obory
Školy
Články
Úvodní strana
Obory, školy a profese
Výběr podle oboru
Výběr podle školy
Výběr podle povolání
Výběr podle videa
Výběr podle obrázků
Profitest
Absolventi škol a trh práce
Vzdělávání a volba oboru
Využití vzdělání
Požadavky zaměstnavatelů
Nezaměstnanost
Zaměstnanost
Publikace
Regionální statistiky
Bez bariér
Volba školy pro žáky se ZP
Absolventi se ZP a trh práce
Předčasné odchody ze vzdělávání
Žáci se sociálním znevýhodněním
Statistické přehledy
Publikace
Jak na to
Jsem na základce
Jsem na střední
Jsem už dospělý
Jsem poradce
Úvodní strana
Obory, školy a profese
Výběr podle oboru
Výběr podle školy
Výběr podle povolání
Výběr podle videa
Výběr podle obrázků
Profitest
Absolventi škol a trh práce
Vzdělávání a volba oboru
Využití vzdělání
Požadavky zaměstnavatelů
Nezaměstnanost
Zaměstnanost
Publikace
Regionální statistiky
Bez bariér
Volba školy pro žáky se ZP
Absolventi se ZP a trh práce
Předčasné odchody ze vzdělávání
Žáci se sociálním znevýhodněním
Statistické přehledy
Publikace
Jak na to
Jsem na základce
Jsem na střední
Jsem už dospělý
Jsem poradce
Úvodní strana
Výběr oboru vzdělání
Informace o žácích, absolventech a jejich uplatnění na trhu práce
Informace o žácích, absolventech a jejich uplatnění na trhu práce
Kategorie vzdělání:
Vyšší odborné vzdělání (Kód: N)
Skupina oboru:
Potravinářství a potravinářská chemie (Kód: 29)
Zpět