Přeskočit navigaci

[ N ] Gastronomie a hotelnictví

  • Kód oboru: 65-42-N/01
  • Kategorie vzdělání: Vyšší odborné vzdělání
  • Skupina oboru: Gastronomie, hotelnictví a turismus (Kód: 65)
  • Výstupní certifikát: absolutorium

Charakteristika přípravy v oboru

Studium je zaměřeno na oblast provozu hotelu a osvojování dovedností nezbytných pro střední management v hotelích, restauracích a cestovních kancelářích. Předměty: hotelový a restaurační provoz, provoz cestovní kanceláře, ekonomie.

Uplatnění absolventů v oboru

Absolvent se uplatní jako vedoucí gastronomických středisek, pracovník středního managementu hotelu, pracovník cestovní kanceláře a informačních center, obchodní zástupce, odborný pracovník středisek památkové péče a samostatný podnikatel v hotelnictví a pohostinství.

Školy, kde je možno studovat tento obor

Filtry
Zdravotní postižení:
Forma studia:
Školy
Filtr podle kraje

Seznam škol, které nabízejí tento obor, nebo vybraný ŠVP